És un Departament dedicat exclusivament a atendre als clients interessats en Traspassos de negocis, compra-venda d'inmobles, serveis d'Administració de Comunitats de propietaris amb la col·laboració del gremi d'Assesors Fiscals.

La nostres principal preocupació és l'honradesa i l'agilitat i eficàcia, en la gestió

Com a una de les 1.200 Agències Homologades a Espanya per la Corte de Arbitraje, som professionals enregistrats en el PLA DE LLOGUER GARANTIT, al ampar de la llei 60/2003.

Per tant, amb aquest Pla, creat per protegir i incentivar l'habitatge de lloguer, podem oferir una plena tranquil·litat als Propietaris, per el qual, passi el que passi, queda cobert SENSE CAP COST, els tràmits de desnonaments, reclamació de lloguers impagats, recuperació inmediata del inmoble, danys del inmoble, etc...

Per tant, pot llogar el seu pis o local, sense cap mena de preocupació.

També suposa una avantatge per als inquilins, ja que els hi evita pagar al propietari, elevades quantitats d'avals i fiançes i també d'aconseguir un preu més assequible.

Visiti la nostra galeria d'immobles ofertats

 

Enviins un e-mail i l'assessorarem GRATUITAMENT, l'informarem SENSE CAP COMPROMÍS.

Xavier Manresa Batlle i Francina Plujà Pujol

Tîtol professional d'Experts en Lloguer Garantit per la Corte de Arbitraje Económico de Derecho y Equidad de Madrid, números 808 i 809.