Gràcies a l’experiència acumulada des de 1986, i sempre al dia en totes les noves normatives i sempre amb continua formació, permet el millor assessorament i gestió, poden oferir un servei de màxima qualitat i competitiu en el mercat.

Tot el personal tècnic que forma l’empresa, gaudeix de més de 30 anys d’experiència, una garantía d’estabilitat de la plantilla, que molt pocs despatxos professionals poden oferir.

També garanteixen la màxima discreció i confidencialitat en el que ens confien els nostres clients. El nostre treball és en equip i col·laboració, el que permet un estricte control de tots els Departaments i poder demanar al personal un alt nivell d’exigència dins d’un entorn afable i dinàmic.

A més disposem de les últimes tecnologies i més noves eines informàtiques al seu servei.

Gaudiràs d'assessorament i gestió integral unificada en una sola Assessoria que facilita al client empresari una major rapidesa i eficàcia.

La nostra Assessoria sempre està en constant evolució. El tracte personalitzat ha sigut sempre la màxima d'aquest despatx desde la seva fundació a l'any 1986.

Els socis fundadors Xavier Manresa i Batlle, Assessor Fiscal i Auditor Comptable, Diplomat Tributari i Assessor d’Assegurances.

Francina Plujà i Pujol, Graduada Social, Diplomada en Dret Laboral, Habilitada de la Seguretat Social, Agent d’Assegurances i Perit Judicial.